Pravila korištenja web stranice

 


Pravila korištenja primjenjuju se na sve sadržaje objavljene na internetskoj stranici www.lijepa-bistrica.hr (u nastavku: web stranica).

 

Web stranica je u vlasništvu trgovačkog društva Lijepa Bistrica d.o.o.

 

Korištenjem web stranice ili bilo kojeg dijela, smatra se da je korisnik u cijelosti upoznat s ovim Pravilima i svim rizicima koji bi mogli nastati korištenjem ove web stranice te se smatra da su ista korisniku jasna i da ih prihvaća, uključujući i odredbe koje se odnose na zaštitu osobnih podataka i korištenje tzv. kolačića. Korištenjem web stranice korisnik se obvezuje sadržaj iste koristiti isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost te pritom prihvaća sve rizike koji bi mogli nastati korištenjem ove web stranice.

 

Trgovačko društvo Lijepa Bistrica d.o.o. nastoji osigurati vjerodostojnost i ažurnost podataka sadržanih na ovoj web stranici, ali ne preuzima odgovornost za eventualne pogreške i propuste u sadržaju informacija ili u svezi korištenja podataka i sadržaja.

 

Ujedno, trgovačko društvo Lijepa Bistrica d.o.o. nastoji ovu web stranicu zaštititi od virusa i drugih malicioznih i štetnih softvera, ali se ne može jamčiti njihova potpuna odsutnost.

 

Trgovačko društvo Lijepa Bistrica d.o.o. nastoji održati sve funkcionalnosti ove web stranice, ali ne može jamčiti da će uvijek biti dostupne te se u cijelosti odriče svake odgovornosti kao potencijalne posljedice proizašle iz nedostupnosti internetske stranice zbog tehničkih razloga.

 

Web stranica može sadržavati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Trgovačko društvo Lijepa Bistrica d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti takvih informacija i poveznica te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje tih web sadržaja na koje poveznica usmjerava korisnika.

 

Sadržaj web stranice i svi pisani materijali na njima vlasništvo su trgovačkog društva Lijepa Bistrica d.o.o. te trgovačko društvo Lijepa Bistrica d.o.o. polaže autorska prava na sav sadržaj objavljen na ovoj web stranici, a korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se neovlaštenim korištenjem u smislu propisa koji uređuju autorsko pravo i slična prava. Korisnici ove web stranice se obvezuju sadržaj objavljen na ovoj web stranici koristiti isključivo za osobne potrebe te da taj sadržaj bez dozvole neće distribuirati, kopirati i objavljivati ili koristiti u poslovne svrhe.

 

Web stranica može, u skladu s mjerodavnim propisima, prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu, o Internet provideru i slično). Navedeni će se podaci koristiti isključivo u cilju pružanja kvalitetnijih usluga korisnicima web stranice. Za više informacija, pročitajte ovdje 

 

Trgovačko društvo Lijepa Bistrica d.o.o. koristi tzv. kolačiće (cookies) – skup podataka koji služe kao anonimni individualni identifikator. Detaljnije o tzv. kolačićima pročitajte Politika kolačića.

 

Trgovačko društvo Lijepa Bistrica zadržava pravo izmjene ovih Pravila bez prethodne najave.

 

Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja ove web stranice provjeriti važeća Pravila objavljena na ovoj web stranici.